Skip to content

Tuo yrityksesi mukaan Caravan-messuille 2021

Varaa osasto 2021

Lataa bannerit ja logot käyttöösi

Tavoita matkailuajoneuvoista ja matkailusta kiinnostuneet!

Caravan ja Automatkailumessut yhdistävät voimansa tammikuussa, tarkoittaen sitä, että tammikuussa 2021 Caravan järjestetään omana, entistä isompana tapahtumanaan ilman Matkamessuja. Tapahtumakokonaisuus avaa Messukeskuksen tapahtumakauden isosti, ensimmäistä kertaa koronapandemian puhkeamisen jälkeen. Matkamessujen siirryttyä toukokuulle tapahtumalla on käytössään tilavat hallit, joissa turvaväleistä on helppo huolehtia. Pinta-alaltaan suuret ja korkeat tilat sekä loistava ilmanvaihto tarjoavat Helsingin Caravan & Automatkailu 2021 -tapahtumalle turvalliset puitteet.

Voit osallistua tapahtumaan sinulle sopivimmalla tavalla. Varaa osastopaikka ja tilaa osaston varustelu erikseen, tai kokeile kätevää valmisosastoa. Tutustu samalla alla myös tapahtuman osallistumisehtoihin.

MAT jäsenet: kysy MAT jäsenhintaa!

Näyttelytila

Voit vuokrata pelkkää näyttelytilaa ja täydentää osastopaikkaasi haluamillasi rakenteilla, kalusteilla ja tekniikalla. Meiltä voit tilata myös yksilöllisesti suunnitellun osaston.

Osaston koko Hinta / m2
6–99 m2 60 €
100-249 m2 38 €
250-499 m2 30 €
500-700 m2 22 €

Myyntiosasto

Edullinen ja vaivaton tapa osallistua Messukeskuksen tapahtumiin. Voit täydentää valmiiksi rakennetun osaston toimivaksi kokonaisuudeksi kalusteilla ja yrityksesi ilmeen mukaisilla somisteilla.

Osaston koko Hinta / m2
6–10 m2 156 €
12–21 m2 130 €
24–36 m2 115 €
40–50 m2 99 €

Ota yhteyttä: etsitään yhdessä teille tuloksellisin osallistumistapa!

Outi Forsblom
Myyntipäällikkö
+358 40 822 8343
outi.forsblom@messukeskus.com


Tapahtuman osallistumisehdot

Nämä ehdot täydentävät Suomen Messut Osuuskunnan yleisiä osallistumisehtoja.

• Uutta! Messustartti 520 € (sis. pistorasia 16A 230V 3,6kW ja sähkön kulutus, näkyvyys- ja ympäristömaksu) laskutetaan jokaiselta päänäytteilleasettajalta.

• Kaksikerrosrakenteet: Toisen kerroksen pinta-alasta laskutetaan 50 % paikanvuokrasta.

• Yhteisosastot: Paikan varannut päänäytteilleasettaja vastaa yhteisosastonsa osallistumismaksuista ja ilmoittaa alanäytteilleasettajat messujärjestäjälle.

• Messujen järjestäjällä on oikeus olla hyväksymättä päänäytteilleasettajaa tai päänäytteilleasettajan ilmoittamia alanäytteilleasettajia.

• Alanäytteilleasettajat (rajoitukset koskevat myös erikoisalueita): 4 m² tai sitä pienemmillä osastoilla ei voi olla alanäytteilleasettajia, 5–9 m² osastoilla voi olla enintään 2 alanäytteilleasettajaa ja 10–30 m² osastoilla enintään 6 alanäytteilleasettajaa.

• Laskutuslisä on 20 €/lasku. Laskutuslisä peritään, jos yrityksen yhteystietoja muutetaan tai yhteisosaston paikanvuokralasku jaetaan useamman yrityksen kesken.

• Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

• Osallistuminen laskutetaan ennen messuja, eräpäivä 04.01.2021

• Osallistumiseen kuuluu osaston kokoon perustuva määrä kutsukortteja ja kulkulupia, tarkista määrät tapahtuman Internet-sivuilta.

• Kysy myös suurempia osastokokoja Pakettiosato-osallistumisesta.

• Muutoksista aiheutuvat kustannukset: Näytteilleasettajalla on oikeus muuttaa varaustaan veloituksetta 7 vrk tilausvahvistuksen päiväyksestä. Tämän jälkeen tulevissa muutoksissa noudatetaan alkuperäisen tilausvahvistuksen hintoja ja ehtoja ja lisäksi veloitetaan palvelumaksu 30 € / muutos.