Skip to content

Tuo yrityksesi mukaan Caravan-messuille 22.-24.1.2021

Varaa osasto 2021

Lataa bannerit ja logot käyttöösi

Tavoita matkailuajoneuvoista ja matkailusta kiinnostuneet!

Helsingin Caravan-messut järjestetään vuosittain Pohjois-Euroopan suurimman matkailualan tapahtuman Matkamessujen yhteydessä. Tapahtumakokonaisuudessa vierailee vuosittain yli 50 000 kävijää, joista n. 25% tulee ensisijaisesti Caravaniin. 

Voit osallistua tapahtumaan sinulle sopivimmalla tavalla. Varaa osastopaikka ja tilaa osaston varustelu erikseen, tai kokeile kätevää valmisosastoa. Tutustu samalla alla myös tapahtuman osallistumisehtoihin. 

MAT jäsenet: kysy MAT jäsenhintaa!

Näyttelytila

Voit vuokrata pelkkää näyttelytilaa ja täydentää osastopaikkaasi haluamillasi rakenteilla, kalusteilla ja tekniikalla. Meiltä voit tilata myös yksilöllisesti suunnitellun osaston.

Osaston koko Hinta / m2
6–99 m2 60 €
100-249 m2 38 €
250-499 m2 30 €
500-700 m2 22 €

Myyntiosasto

Edullinen ja vaivaton tapa osallistua Messukeskuksen tapahtumiin. Voit täydentää valmiiksi rakennetun osaston toimivaksi kokonaisuudeksi kalusteilla ja yrityksesi ilmeen mukaisilla somisteilla.

Osaston koko Hinta / m2
6–10 m2 156 €
12–21 m2 130 €
24–36 m2 115 €
40–50 m2 99 €

Leirintäpaikka

Toteutamme tapahtumaan Leirintäpaikka-alueen yhdessä Suomen Leirintäalueyhdistys ry:n kanssa, joka sisältää 4m² näytteilleasettajapaikkoja.

Samalla alueella sijaitsee myös Cafe Camping, jossa näytetään Gone Camping –videoita maailmalta ja järjestetään leikkimielisiä kilpailuja messukävijöille. Voit varata 15 min puheenvuoroja ohjelma-alueelle.

Hinta 350 € (alv 0%)

Osallistuminen sisältää:

  • Näyttelytila 4m² (2×2)
  • Musta infotiski leirintäalueen nimellä
  • Baarijakkara ja matto
  • Mahdollisuuden tuoda oma roll-up

Lisätiedustelut ja tilaukset: Sari Helin. Yhteystiedot alla.

Ota yhteyttä! Autan sinua osallistumisesi kanssa!

Sari Helin

Sari Helin

045 137 4181

sari.helin@messukeskus.com

Tapahtuman osallistumisehdot

Nämä ehdot täydentävät Suomen Messut Osuuskunnan yleisiä osallistumisehtoja.

• Uutta! Messustartti 520 € (sis. pistorasia 16A 230V 3,6kW ja sähkön kulutus, näkyvyys- ja ympäristömaksu) laskutetaan jokaiselta päänäytteilleasettajalta.

• Kaksikerrosrakenteet: Toisen kerroksen pinta-alasta laskutetaan 50 % paikanvuokrasta.

• Yhteisosastot: Paikan varannut päänäytteilleasettaja vastaa yhteisosastonsa osallistumismaksuista ja ilmoittaa alanäytteilleasettajat messujärjestäjälle.

• Messujen järjestäjällä on oikeus olla hyväksymättä päänäytteilleasettajaa tai päänäytteilleasettajan ilmoittamia alanäytteilleasettajia.

• Alanäytteilleasettajat (rajoitukset koskevat myös erikoisalueita): 4 m² tai sitä pienemmillä osastoilla ei voi olla alanäytteilleasettajia, 5–9 m² osastoilla voi olla enintään 2 alanäytteilleasettajaa ja 10–30 m² osastoilla enintään 6 alanäytteilleasettajaa.

• Laskutuslisä on 20 €/lasku. Laskutuslisä peritään, jos yrityksen yhteystietoja muutetaan tai yhteisosaston paikanvuokralasku jaetaan useamman yrityksen kesken.

• Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

• Osallistuminen laskutetaan ennen messuja, eräpäivä 27.10.2017.

• Osallistumiseen kuuluu osaston kokoon perustuva määrä kutsukortteja ja kulkulupia, tarkista määrät tapahtuman Internet-sivuilta.

• Kysy myös suurempia osastokokoja Pakettiosato-osallistumisesta.

• Muutoksista aiheutuvat kustannukset: Näytteilleasettajalla on oikeus muuttaa varaustaan veloituksetta 7 vrk tilausvahvistuksen päiväyksestä. Tämän jälkeen tulevissa muutoksissa noudatetaan alkuperäisen tilausvahvistuksen hintoja ja ehtoja ja lisäksi veloitetaan palvelumaksu 30 € / muutos.

Vuoden 2019 Mesoajien ehdokashaku on käynnissä!

Onnistunut messuprojekti on myös tie huipulle vuoden Mesoajaksi. Palkitsemme vuosittain Mesoaja Gaalassa tapahtumamarkkinoinnin ja messumedian huiput. Onko sinun vuorosi? Lue lisää, tutustu palkintokategorioihin ja ilmoittaudu ehdokkaaksi!

Lue lisää Mesoajasta!