Skip to content

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhdistä Caravan kokemukseesi
nähtävyyksiä ja tutustu upeaan pääkaupunkiimme!

© Visit Finland

Tutustu nähtävyyksiin

Helsinki tarjoaa runsaasti mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää kaikenikäisille. Helsingin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Helsingin Tuomiokirkko, Finlandia -talo, Kiasma ja Suomenlinna. Perinteisten nähtävyyksien lisäksi pääkaupunkiseudulta löytyy useita puistoja, rantoja ja muita viihtyisiä ajanviettopaikkoja. Helsinki tarjoaa myös paljon nähtävää jalankulkijoille.

Lue täältä 36 syytä rakastaa Helsinkiä

Tutustu Helsingin aktiviteetteihin

© Madie Hamilton / Unsplash

Ravintoloita jokaiseen makuun!

Helsingistä löydät laajan valikoiman ravintoloita jokaiseen makuun, hintaan ja tunnelmaan. Ravintola- ja kahvilakattauksista löytyy vaihtoehtoja  niin liharuoista kuin kasvisruoista nauttiville. Kortteliravintoloissa pääsee maistelemaan suomalaisia klassikkoannoksia. Niiden tarjoama ruoka on yleensä kotoisaa, täyttävää ja tietyllä tapaa arkista. Ravintoloilla on myös monesti jokin ikoniseksi muodostunut annos, joka on pysynyt listalla vuosikymmenten ajan. Tästä pääset tutustumaan myös Helsingin parhaimpiin ravintoloihin!

Tutustu ravintolaelämään

Holiday Inn Helsinki – Expo

Majoittuminen

Hotelli, hostelli vai kenties väliaikaisasunto? Helsinki tarjoaa majoitusvaihtoehtoja jokaiseen budjettiin.

Messukeskuksen kupeesta löytyy juuri kauttaaltaan remontoitu Holiday Inn Helsinki – Expo. Hotelli tarjoaa rentouttavat puitteet palautumiseen tapahtumapäivien lomassa. Tutustu uudistettuun hotelliin ja varaa majoituksesi »

Ympäristöystävällisyys on myös majoitusten tarjoajille tärkeää. Katso, kuinka majoituspalvelut ottavat ympäristöasiat huomioon.

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin

Valitse vastuullisempi päivä Helsingissä

Lue lisää

Tutustu Helsingin päiväkohtaisiin tapahtumiin

Tutustu tästä