Skip to content

Caravan-messut starttaa karavaanikauden!

Helsingin Caravan-messuille osallistuu kattava joukko johtavia matkailuauto ja -vaunumerkkejä uutuusmalleineen!

 

Caravan 2023

Tapahtumassa nähdään kaikki suurimmat matkailuauto- ja -vaunumerkit, ja tarjolla on myös ennenäkemättömän laajat tarvikevalikoimat. Uusien ja käytettyjen matkailuajoneuvojen ja caravan-tarvikkeiden lisäksi tapahtumassa esitellään laajasti lähimatkakohteita. Ohjelmalavalla messuosallistujat pääsevät myös kuulemaan inspiroivia matkakertomuksia ja -vinkkejä kokeneilta automatkailijoilta.

Tutustu siis yhdellä lipulla saman katon alla uusimpiin matkailuajoneuvoihin ja -vaunuihin, sekä löydä seuraava matkakohteesi. Tapahtumassa on tarjontaa harrastajille ja harrastajaksi aikoville. Uusille karavaanareille on tarjolla paljon hyödyllistä tietoa, jonka avulla pääset sisään matkailuajoneuvojen maailmaan. Harrastajaksi aikovan on hyvä esimerkiksi perehtyä ensin auton vuokraamiseen. Kokeneemmat harrastajat taasen tutustuvat uusiin matkailuauto- ja vaunumerkkeihin, sekä viimeisimpiin malleihin.

Seikkailet sitten Suomessa tai haaveilet karavaanarielämästä lofooteilla, niin Caravan-messuilta löydät jotain sinulle sopivaa!

2020 tapahtumassa esiteltiin uutuusmalleja useilta eri merkeilta

Tutustu uuden vuoden uusiin malleihin kattavalta joukolta johtavia matkailuauto ja -vaunumerkkejä. Messuilla esiteltäviä uutuuksia ovat muun muassa 8,8 metriä pitkä, messujen kallein maantieristeilijä Concorde Centurion 860LI, upea Morelo Palace Liner, täysin uusittu Adria Compact, uuden pohjaratkaisun Rapido V62, MB-alustainen Rapido M96, yksi kauneimmista puoli-integroiduista autoista Niesmann & Bishoff Smove 7.4 E, 2020 Editionin Bürstner Ixeo Time IT 716 J, pitkillä erillisvuoteilla varustettu retkeilyauto Pössl Roadcruiser XL, Mercedes-Benzin alustalle rakennettu Hymer Tramp S 695, kuusimetrinen Weinsberg CaraTour 50 Years Limited Edition -malli ja Valion promoauto ”Oltervaaninakin” tunnettu Carado A461. Messuilla pääset tutustumaan uutuuksiin!